Draadloze Video Deurbel

Deze draadloze video deurbel + 7 inch LCD scherm is een intercom systeem welke geheel draadloos werkt via een 2,4 Ghz verbinding. De set bestaat uit een buiten deurspion camera unit met IR leds camera welke direct de bezoeker toon op het  7 inch LCD scherm wanneer er wordt aangebeld op de LCD ontvanger. De LCD ontvanger heeft een intercom functie en het is mogelijk een foto te maken van de persoon die voor de deur staat.

Gebruik deurbel camera op batterij of met adapter:
De draadloze deurbel video unit heeft een oplaadbare backup batterij voor max. 30 dagen, maar kan ook met de meegeleverde 5V adapter van stroom te worden voorzien.

Digitaal draadloos signaal draadloze camera deurbel:
De deurbel stuurt de video en audio draadloos naar de 7 inch LCD ontvanger en maakt hiervan gebruik van een digitaal 2,4 GHZ signaal. Het voordeel van het digitale draadloze signaal is dat het systeem niet stoort op b.v. WIFI verbindingen.  De binnen unit kan tot max. 15 meter afstand worden geplaatst van de deur camera en wordt geleverd met een standaard, maar kan desgewenst ook aan een muur worden bevestigd.

Intercom functie – 2 weg audio:
Met de draadloze video deurbel kunt u duidelijk horen wat er wordt gezegd door de persoon die voor de deur staat, maar u kunt ook via de ontvanger terug praten. zo kunt u dus al mensen te woord staan zonder de deur open te doen.

Foto functie video deurbel:
Op de draadloze ontvanger zit een foto knop waarmee u direct een foto maakt van de persoon die voor de deur staat. Ook zal de draadloze video deurbel na 10 seconden automatisch een foto maken zodat u ook terug kunt zien wie voor de deur heeft gestaan toen u niet thuis was.

Bewegingsdetectie video deurbel:
Op de bel zit een PIR bewegingsdetector. Bij beweging zal automatisch een foto worden gemaakt zodat u ook weet wie er voor de deur heeft gestaan zonder dat diegene heeft aangebeld.


Informatie over prijs en levering van de Draadloze video deurbel leest u hier!